Nieuwsbrief mei 2018

Beste mensen,

Van 4 tot en met 9 september geeft roshi Joan Halifax weer een trainings retraite in Cadzand, ook dit jaar wordt zij weer bijgestaan door Irène Bakker Sensei en Frank De Waele Roshi.

Centraal in deze trainings retraite staat roshi’s nieuwe boek “Standing at the Edge“. Momenteel zijn wij aan het kijken of het boek in het Nederlands vertaald kan worden.

We hebben nog een aantal bedden in meerpersoons kamers beschikbaar. Inschrijven voor de retraite kan je via deze link.

De retraite start dinsdag 4 september om 17.00 uur. Deelnemers zijn vanaf 15.00 uur welkom om in te checken. De retraite eindigt zondag 9 september na de lunch rond 14.00 uur.

In de ochtend wordt er gemediteerd en is er mogelijkheid tot interviews (daisan/dokusan) met Irène of Frank. In de middag en avond werkt roshi Joan samen met de deelnemers aan methodes uit haar nieuwe boek.

De retraite wordt georganiseerd door het kerkgenootschap Zen Peacemakers Lage Landen (opgericht op 9 december 2015). De Zen Peacemakers hebben een ANBI status, hiermee kunnen donaties aan de Zen Peacemakers onder bepaalde voorwaarden worden afgetrokken voor de inkomstenbelasting.

Met hartelijke groet,
Alexandra Branderhorst, Ellen Eggerdink, Leonie van der Plas en
Petra Hubbeling
(organisatie van de retraite)

Meer informatie lees je op onze website of op onze Facebook pagina